Houtskeletbouw

De toepassing van houtskeletbouw (HSB) is de laatste jaren sterk toegenomen. Steeds meer architecten, aannemers en timmerfabrikanten maken kennis met de uitstekende eigenschappen van HSB.

Tegenwoordig zien we dat HSB niet meer alleen wordt toegepast op het bouwen van eengezinswoningen maar ook voor wooncomplexen en bedrijfsgebouwen.
Domestic Prefab Houtconstructies heeft voor u de mogelijkheden in huis om houtskeletbouw op een hoog niveau te leveren. De HSB elementen van Domestic Prefab Houtconstructies voldoen dan ook aan alle kwaliteitseisen en hiermee bent u als klant dus verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product.

Houtskeletbouw heeft als grote voordelen dat het flexibel en relatief snel te bouwen is. Wand-elementen kunnen van tevoren voorzien worden van elektra, rabat en beglaasde kozijnen, evenals wensen op het gebied van energiebesparing. Dakelementen en dergelijke zijn uiteraard voorzien van tengels en panlatten. De losse elementen en/of scharnier-elementen kunnen dan op de bouw gemonteerd worden. Na de montage kan er dan onmiddellijk begonnen worden met de aftimmering, eventuele gevelbekleding, dakpannen en dergelijke. Ook het prefab inbouwen van dakvensters en voorbereidingen van elektra in dakelementen vormt uiteraard geen probleem.
U kunt zich de tijdswinst die hiermee gemoeid gaat vast indenken.

Domestic Prefab Houtconstructies kan invulling geven aan een kap voor een enkele woning tot grote series prefab wand- en dakelementen. Hierbij kunt u denken aan:
- Prefab gordingdozen
- Dakelementen en scharnierdaken
- Platdak elementen
- Verdiepingsvloeren en zoldervloeren
- Dakkapellen
- Gevelelementen
- Binnen- en buiten spouwbladen

 
 
 
 
 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
     
2008© Domestic Prefab Houtconstructies BV - Telefoon: 0517-342255 - KvK: 04088215 - info@domesticbv.com -